Dostava

Da bi se hrana najvišeg kvaliteta distribuirala, neophodno je uspostaviti poseban sistem kvaliteta i kontrole temperature prilikom skladištenja i distribucije. Ovaj standard predviđa poseban temperaturni režim pri čuvanju, ali i transport hrane na 4 stepena Celzijusa. Takođe, predviđa i posebne higijenske uslove, kako zaposlenih, tako i opreme i vozila.


Da bi hrana koju naručite na volimdomace.rs stigla bezbedno, nabavili smo specijalizovana dostavna vozila, čime je obezbeđen neprekidan hladan lanac do Vaših vrata. Naša vozila se redovno dezinfikuju i temperatura se kontinuirano meri.

Procedura komunikacija sa Vama nam je izuzetno bitna, pre svega radi uštede Vašeg dragocenog vremena. Zato će se vozači najavljivati na broj koji nam ostavite jedan sat pre dolaska na adresu,


Uzimajući u obzir činjenicu da za avione još nemamo dovoljno sredstava, trenutno nismo u mogućnosti da dostavljamo u Čikago, Toronto, Minhen, Beč ili Melburn. To nam je svakako u planu, a za sada dostavljamo na teritoriji Beograda (isključivo gradski deo opština), Stare Pazove, Pećinaca, Novog Sada, Inđije i Sremskih Karlovaca.

Pod “gradski deo opština” u Beogradu mislimo na Čukaricu, Novi Beograd, Palilulu, Rakovicu, Savski venac, Stari grad, Voždovac, Vračar, Zemun, Zvezdaru, Surčin i Batajnicu.

Kada je u pitanju Stara Pazova, dostavljamo na adrese u Staroj Pazovi, Novoj Pazovi, Novim Banovcima, Vojki, Krnješevcima.

Kada su u pitanju Pećinci, dostavu vršimo u Šimanovce.

U Novom Sadu dostavu vršimo na teritoriji celog grada, kao i u Inđiji i Sremskim Karlovcima.

Usluga dostave se naplaćuje 300 dinara, isključivo za narudžbine koje su manje ukupne vrednosti od 5000 dinara. Za narudžbine iznosa preko 5000 dinara, dostava je besplatna.

Cena dostave je jasno naznačena u korpi, prilikom naručivanja.