O nama

VolimDomaće je pokrenula grupa zaljubljenika u domaću hranu. Na prvom mestu, mi smo konzumenti, koji vode računa o pravilnoj i zdravoj ishrani, ali prema trenutnim životnim navikama, aktivnostima i standardima, nemamo dovoljno vremena, pogotovo ne za traženje vrhunskih domaćih proizvoda. Mi i naše porodice volimo da isprobamo nove ukuse, ali nam je od izuzetne važnosti da hrana koju kupujemo bude proverena. Često ne kupimo neke proizvode koji nam „na oko“ deluju fenomenalno, baš zato što nemamo poverenja „na reč“, a često ne možemo ni proveriti poreklo te hrane. Takođe, zbog nedostatka vremena, ne možemo da priuštimo luksuz da stalno obilazimo Srbiju uzduž i popreko, kako bismo otkrili nove ukuse koji se pamte i kupovali proizvode koji se ne mogu naći lako.

Zato smo rešili da kontaktiramo najbolje male i srednje proizvođače hrane i u saradnji sa njima pokrenemo projekat „VolimDomaće“. Zajednički smo obezbedili najviše bezbednosne standarde, što znači da je roba koju kupite preko VolimDomaće do Vaših vrata doneta baš onakva kakva treba da bude.

VolimDomaće ima za cilj da Vam vrati onaj osećaj zadovoljstva kada otvorimo bakinu teglu zimnice, namažemo palačinke džemom koji je ceo komšiluk pravio ili otvorimo vrata dekine pušnice i osetimo sve one mirise suvog mesa. Bogatstvo ukusa domaćih mlečnih proizvoda je nešto se zavoli od malena, a svako od nas je imao svoj omiljeni sir, kajmak ili namaz uz nedeljni doručak.

Naši proizvođači su provereni, nosioci dozvole za proizvodnju hrane, a ono što je najbitnije, vole svoj posao. Mi, kao distributeri visokokvalitetne hrane i piće, poslujemo po HACCP (sistem bezbednosti hrane koji se zasniva na analizi i kontroli potencijalnih bioloških, mikrobioloških, hemijskih i fizičkih opasnosti kojima su izloženi proizvodi koje stavljamo u promet, kao i mogućih opasnosti pri distribuciji proizvoda). Baš iz tog razloga smo obezbedili i specijalizovana vozila za dostavu hrane koja se koriste svuda u svetu gde su visoki standardi bezbednosti hrane.

Proizvodi koji se nalaze na volimdomace.rs su plod rada vrednih malih i srednjih proizvođača. U sve njihove proizvode je uloženo puno truda, rada i želje da do Vas brzo i bezbedno dođe hrana koja se pamti. Kupovinom u našoj prodavnici direktno pomažete proizvođačima hrane i njihovim porodicama da nastave svoj dugogodišnji rad.

Hvala Vam što volite domaće!